Littlechippo hoastar en tävling

TÄVLING!!!!!
Om Pinocchio säger "Min näsa växer nu", vad händer då??????
Klurigt som attan. Priset är en eller ett par kramar samt en ryggsäck (som jag har snott från Sofia HAHAHA)
Jag söker bästa motivering till vad som händer. :) <3

Glad valborg!

Glad valborg på er alla läsare! Här ska ni få något klurigt att fundera på när ni står vid brasan ikväll: Brinner valborgsmässoelden upp eller ner?

svaret hittar ni här: http://www.youtube.com/watch?v=reUlJZRChdc


Äventyr

Hej! Igår var det väldigt kul för då var jag på Arlanda. Allt var väldigt spännande där, jag fick t.ex. checka in min väska, ta emot en biljett från biljettdamen, se ett jättelikt shoppingområde och fick till och med stå i kö till ett plan. Tur att man inte gör så här äventyrliga saker varje dag för alla de här upplevelserna tog nästan musten ur mig.

en liten bild från förra veckan

Slottsstafetten Uppsala 2012 F o P15


Sllottssttaffetten


Hej alla läsare!

Idag var det dags för tävling igen. Den andra på två dagar. Vi tog hem femteplatsen. Yes för fem är mitt turnummer förstår ni.


Nike Free pros and cons

                                               

Fördelar med Nike Free:
1. De går att vika ihop. Praktiskt om man ska ta med dem i ryggan, eller om man inte vill att fötterna ska bli knögliga.
2. De är lätta, man kan lämna päronen i ett dammoln efter sig. Tills de också skaffar sig ett par
3. Nike marknadsförde dem med en reklamfilm med nakna löpare; http://www.youtube.com/watch?v=m474JNTLKnQ

Nackdelar:
1. Man får med sig en hel del skog hem. Skogen hamnar utan undantag på golvet i hallen. Mamma blir arg. Eftersom både kvistar, smågrus, och en och annan insekt fastnar i springorna i skosulorna förvandlas skorna under löprundan från lättviktsskor till skor med helt normal vikt
2. Nike marknadsför nya modeller innan man ens hunnit knyta skosnörena på de man just köpt. Nike Free blir Nike Free 3.0, som blir Nike Free 5.0. Dessutom kommer de ut med nya snajdiga färgkombinationer. Allt ser fräsigare och snabbare ut än det man själv har på fötterna.

Dagens outfit

Hejhej! Här kommer en liten beskrivning av vad jag har på mig idag:


Tröja: Brun, grovstickad och noppig efter flitigt användande.
Byxor: Vintage trekvartsbyxor/shorts som är nästan men inte helt färgkoordinerade med tröjan.
Skor: Fina tygskor med snöre. 

Tre i topp sköna saker

1. Lägga sig efter att ha tränat hårt

2. Kalla sidan av kudden på natten

3. Dricka typ en liter vatten och sedan vänta i tre timmar innan man går på toaletten. :)

Kommentera eran åsikt


5 anledningar att älska påsken



1. Man får ge bort allt äckligt hotellreceptionsgodis som legat hemma i 7 månader.

2. Stig helmer var utklädd till påskharen i Segelsällskapsresan

3. Man har tillåtelse att sätta upp lappar på folks ryggar under dymmelonsdagen 

4. Kycklingar med hatt. Ingen förväntar sig att påskkorten blir finare och finare ju äldre man blir, folk är bara glada och tacksamma.

5. Man kan återanvända korten som man får av andra. Miljövänligt.  

Coolage

It´s cool and I know it

Glad Påsk alla Kycklingar

Idag gick mitt godisförbud ut och jag kan återigen frossa godis som en vilde. Idag fick vi göra lite olika skoj saker i skolan. T.ex. rita påsksaker och pyssla. En annan sak var at vi fick leta påskägg som låg gömda lite här och där i skolan. Jag hittade fyra Kinderägg och åt dem. två av fyra saker var helt värdelösa som en drake som inte kan flyga och en ful figur ur Barbapapa. Men jag fick en skoj liten grej med ett inbyggt förstoringsglas, och en liten bil som kan köra jättesnabbt om man drar den tillbaka och sedan släpper. Hej då och glad påsk (påssjuka, if you see what I mean)

Skellefteå hockey

Ikväll är det SAIK-AIK. Hoppas nu att Lee Goran och Jimmie Eriksson vinner den här matchen åt Skellefte. Nu ska jag sätta mig och titta på när Skellefteå krossar Aik. :)

April

Då är det april igen, en av mina favoritmånader. Inte bara för att april är national humor month, national Parkinson's awareness month och national frog month, utan också för att man i april kan fira No Housework Day (den 7e april)! Det är nog, efter julafton, den högtid jag firar mest. Och oftast. Har redan börjat förberedelserna lite smått här hemma, det gäller att sätta igång tidigt så att man slipper stressa med allt stök innan. T.ex. jobbar jag med att inte ta upp min nytvättade tvätt, inte diska och inte städa. Mycket att tänka på, hoppas att jag klarar det så att jag inte förstör högtiden för alla andra.  

p.s. glöm inte att hitta en regnbåge imorgon! 

RSS 2.0