Frankaläraren Nino XD

Det är han!!! Jag lovar och svär

Ett surftips

Varför har kungen så konstiga hattar på sig?



http://zverige.com/kingkong/

Alors on danse

Vi tvingade vår algeriske fransklärare Nino, att spela "Alors on danse" på våran franskatimme. Han gick med på det men såg inte ut att gilla det. Efter det så tvingade han oss att lyssna på och sjunga med i "Aux Champs Elysees". DET VAR GANSKA KUL ÄNDÅ. OOPS caps- lock på :). Vi hörs kära läsare

veckans utmaningar

Hej igen allihopa! Den här veckan har bjudit på alla möjliga sorters utmaningar och prövningar. Först och främst har jag försvarat min mobiltelefon från mamma som vill avinstallera alla bra spel. Vad spelar det för roll egentligen ifall telefonen går i 2 kilometer i timmen ifall det finns en massa roligheter på den som man blir glad av?

Förutom det så har jag jobbat stenhårt med att inte vara avundsjuk på mina båda systrar som fick sommarlov i veckan. Den bästa metoden hittils är att, så fort man kommer att tänka på det, blunda, räkna till tio, och sedan spela ett roligt mobilspel för att avleda tankarna. fast nu går det ju inte längre. tusan.

Sist men inte minst har jag haft franskaprov. Jättesvårt, speciellt med alla ord och sånt.

Hoppas att ni har haft en bra vecka!


Stort Grattis!

                                        
                                         

Efter att ha gått igenom alla bidrag till veckans tävling står juryn enad och har korat en värdig vinnare. Egentligen var inte gåtan så svår, allt som krävdes var att man tänkte lite praktiskt. Tyvärr var det många tävlande som missade det och som istället vandrade iväg i abstrakta tankegångar.

Tror inte att någon blir speciellt överraskad när jag säger att det var signaturen Becki som vann tävlingen. Grattis grattis grattis! Självklart sågas näsan av av Geppettos figursåg när Pinoccio säger att den växer. Märks att vissa har gått på träslöjd här. Tyvärr ska det fulla svaret även innehålla rasp, medelhård fil och sandpapper, så jag kan inte ge bort alla priser, men bättre lycka nästa gång! 

RSS 2.0